Bakgrunn

Eva Brydøy har holdt 27 utstillinger i både Norge og i Danmark.

Bildene hennes er kjøpt inn av Folkeuniversitetet i Oslo, og i 2020 ble hun tatt inn i varmen av De Danske Naivister. Hennes bilder stilles ut på den årlige Danske naivistutstillingen hos Galleri Knud Grothe i København. Eva er utdannet grafisk designer, og har en etterutdannelse i grafiske trykkmetoder fra Firenze.

222101279_4348917211867419_3651587957750325638_n
Skagen i naivistisk kunstnerisk stil

Maleri av Skagen

Dette maleriet ble stilt ut under årets (2022) Naivistutstilling hos Galleri Knud Grothe i København. Maleriet fikk raskt bein å gå på, men det er mulig å kjøpe Cicléetrykk av det samme motivet i nettbutikken.

Symbol_naivisme

Naivisme

Naivisme er i videste mening en kunstoppfatning som bevisst griper tilbake til naiv kunst, barnekunst og naturfolkenes kunst idet den prøver å tolke virkeligheten så umiddelbart og ureflektert som mulig for derved å styrke det følelsesmessige uttrykket. Den søker ikke noe akademisk preg eller teknisk fullkommenhet. På 1900-tallet arbeidet både kunstnere som Paul Klee og Marc Chagall i naivistisk retning.

Symbol til akrylmaleri

Akrylmaleri

Akrylmaling er maling med akrylharpikser, altså polymerer av akryl- og metakrylsyre-estere, som bindemiddel. De produseres vanligvis som vandige dispersjoner, akryllateksmaling. Akrylmaling har god værbestandighet og vannfasthet. Kilde: Store norske leksikon.

Symbol_gicleetrykk

Gicléetrykk

I Norge er det vanlig å kalle et nummerert kunsttrykk produsert med høykvalitets 8-farge fotoprintere for giclée eller gicléeprint. Gicléetrykk er en velkjent og mye brukt kunstmetode blant flere av norges mest kjente kunstnere.
.

Symbol_utstillinger

Papirkvalitet

Papiret minner om akvarellpapir. Det er et strukturpapir som er tilpasset 8-farge fotoprintere og av det beste på markedet. Papiret gjengir et maleri i naivistisk stil med klare farger og fargeflater meget godt. Ofte kan gicléetrykket se bedre ut en selve maleriet.

Presseklipp

Fere malerier av byer og steder er underveis!

Send en e-post til evabrydoey@gmail.com, eller ring: 94179258 dersom du vil ha et maleri eller trykk av din by.

Kontakt

941 79 258
hello@arfromnorth.com

Bakgrunn

University of Stockholm,
Norwich school of art&design,
Il Bisonte, Firenze,
Norske grafikeres verksted

Faste gallerier

Galleri lille Martine, Halden
Knud Grothe Galleri, DK
Gallerii, Tønsberg
Galleri Tornby, DK
Modern Art Gallery, Trondheim

Åndsverksloven

Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for sammenstilling av innholdet tillates ikke uten eksplisitt tillatelse. Alle foto av kunstverk er enten tatt av kunstneren eller fotograf, og tillates ikke kopiert eller gjengitt! Copyright © Eva Brydøy